![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mamy sformatowany dysk twardy i ponownie zainstalować system Windows XP i uaktywnione to co było w porządku. Jednak teraz mamy ponownie komputer rozdzielczość ekranu i kolor są naprawdę niskie ustawienia 640 x 40px reklam 4bi kolor odpowiednio. Nie mogę ich zmieniać, więc zastanawiałem się jak można ominąć ten problem? Każda pomoc będzie bardzo doceniane
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zainstaluj ponownie sterowniki karty graficznej.
| |||
| |||
| Oczywiście duh przez menedżera urządzeń?
__________________ Euro Mistrzostwa tip = Hiszpania i Torres <- Cholera ja powinienem umieścić zakład na nich Make Poverty History Sprawiedliwość dla 96 <- Proszę spojrzeć na |
|
| |||
| |||
| Pobrać je bezpośrednio z produkcją swojej stronie następnie zainstalować program. |
|
| |||
| |||
| Zrobiłem jeden grafiki poprzez menedżera urządzeń multimedialnych jednak kontroler audio nie może zainstalować i nie jestem pewien, gdzie do pobrania.
__________________ Euro Mistrzostwa tip = Hiszpania i Torres <- Cholera ja powinienem umieścić zakład na nich Make Poverty History Sprawiedliwość dla 96 <- Proszę spojrzeć na |
|
| |||
| |||
| Musisz znaleźć markę i model. Pierwsze ustalenia, czy jest na płycie głównej lub oddzielnie karty PCI. The Go-do witryny produkuje albo karty dźwiękowej lub płyty głównej. Jeśli nie wiesz, jakie marki i modelu albo Everest jest w naszym pobrania sekcja powinna powiedzieć. |
|
| |||
| |||
| Na jego mocy Menedżer urządzenia Inne urządzenia multimedialne Audio Kontrolery z wykrzyknika obok niej, ponieważ sterowniki nie są zainstalowane. Jak mogę się dowiedzieć, marka i model?
|
| |||
| |||
| Czytaj mój post w całości. |
|
| |||
| |||
| Niestety misread to lol