![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am formatat pe hard disc şi reinstalat Windows XP şi activat-o, care a fost bine. Cu toate acestea acum, am restartat PC-ul de rezoluţia ecranului şi setările de culoare sunt foarte scăzute 640 x 40px ad 4bi culoare respectiv. Eu sunt în imposibilitatea de a le modifica astfel încât mă întrebam cum pot obţine runda asta?
Orice ajutor ar fi mult mai apreciat
Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire Sistemul meu: HistoryGirls Self Build!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Reinstalaţi vă placă grafică drivere.
|
|||
|
|||
|
Desigur Duh prin Device Manager?
|
|||
|
|||
|
Descarca-le direct de la fabrica de site-ul lor apoi executaţi programul de instalare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am făcut un grafic, prin Device Manager, cu toate acestea, multimedia audio controller nu ar putea instala şi nu sunt sigur unde sa descarce de la.
|
|||
|
|||
|
Ai nevoie, pentru a găsi şi face model.
În primul rând să stabilească dacă acesta este pe placa de bază sau o carte de sine stătătoare PCI. Du-te de-a produce site-ul, fie pentru placa de sunet sau placa de bază. Dacă nu ştiţi ce face şi de model, fie este Everest în secţiunea noastră de download-uri ar trebui să-ţi spun. |
|
|
|||
|
|||
|
Pe de Device Manager sale în temeiul altor dispozitive multimedia audio ca Controlere cu un semn de exclamare lângă aceasta, pentru că driverele nu sunt instalate. Cum pot afla face şi model?
|
|||
|
|||
|
Citeşte meu post pe deplin.
|
|
|
|||
|
|||