![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My naformátovaná pevný disk a preinštalovať Windows XP a aktívny, ktorá bola v pohode. Ale teraz sme reštartovaní PC rozlíšenie obrazovky a farebné nastavenia sú naozaj nízke 640 x 40px ad 4bi farby resp. Som schopný zmeniť tak jsem byl zvědav, jak můžu dostat toto kolo? Pomoci by bolo veľmi oceňované
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preinštalovať ovládače grafickej karty.
| |||
| |||
| Samozrejme Nie cez správcu zariadení?
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť priamo z internetových stránok výrobcu potom spustiť ich inštaláciu programu. |
|
| |||
| |||
| I to je jeden grafiky cez správca zariadenia však multimediálne audio regulátor nemohol nainštalovať a já nejsem jistý, kde to stiahnuť z.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Musíte nájsť značku a model. Najprv zistiť, či je na základnej doske alebo samostatná PCI karta. V go-na stránkach vyrába buď zvukovej karte alebo základnej doske. Ak neviete, akú značku a model buď Everest je v našej sekcii na stiahnutie by mal povedať. |
|
| |||
| |||
| Na jeho správca zariadenia a ďalšie zariadenia ako multimediálne Audio Controller s výkričníkom vedľa nej, pretože vodiči nie sú nainštalované. Ako môžem zistiť, značku a model?
|
| |||
| |||
| Prečítajte si môj príspevok úplne. |
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto, že chybne čítať lol
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Nastavenia displeja zmení po re-boot | P5200 | Všeobecné Software Chat | 7 | 28. október 2008 19:57 |
| Rozlíšenie obrazovky | colinhouse | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 16:38 |
| Ako zmeniť nastavenia brány firewall? | brglightning | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 1. apríla 2007 01:45 |
| 1440 x 900 rozlíšenie | vanbobble | Graphics Cards & Monitory | 3 | 6. februára 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |