![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми форматиране хард дриве и реинсталлед активирате Уиндоус КСП и то што је у реду. Но сада смо поново покренути рачунар екран резолуције и поставки боје су заиста ниске 640 кс 40пкс оглас 4би боју респективно. Ја сам немоћан за промените их како сам се питате како ја могу добити округлог ово? Било који помоћ би било много поштовати
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графичка картица поново инсталирате управљачке програме.
| |||
| |||
| Наравно Дух преко Девице Манагер?
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Преузмите их са директном производњом уебсите затим покрените инсталацију њихов програм. |
|
| |||
| |||
| Нисам графика једног путем менаџера уређаја међутим мултимедијалних аудио контролер не може инсталирати и Им 'не сигуран где сви за скидати податке из један.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Морате пронаћи направити и модел. Прво успоставити ако је на матичној плочи или да стоји сама ПЦИ картице. У го-на страницама произвођача или за звучне картице односно матичне плоче. Ако не знате шта направити и модел било је Еверест у нашој Доунлоад секцији треба да ти јавим. |
|
| |||
| |||
| На уређају манагер под својим другим уређајима као Мултимедиа Аудио Цонтроллер уз знак узвик уз њега, јер возачи нису инсталирани. Како могу сазнати је направити и модел?
|
| |||
| |||
| Прочитај мој пост у потпуности. |
|
| |||
| |||
| Жао ми је погрешно прочитати га лол
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сцреен Ресолутион не право | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 28 јануар 2009 11:31 |
| Екран поставки променити након ре-боот | П5200 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 28 октобар 2008 19:57 |
| Сцреен Ресолутион | цолинхоусе | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 16:38 |
| Како променити Фиреуалл подешавања? | брглигхтнинг | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 1 април 2007 01:45 |
| 1440 кс 900 резолуције | ванбоббле | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 6 фебруар 2007 12:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |