![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми відформатований жорсткий диск і перевстановити Windows XP і активізована яких було добре. Проте зараз ми перезавантаження ПК дозвіл екрана і колірних налаштувань дійсно низька 640 х 40px оголошення 4Bi кольору відповідно. Я не в змозі змінити їх так, я був цікаво, як я можу обійти це? Будь-яка допомога буде набагато оцінили
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переінсталюйте драйвера відеокарти.
| |||
| |||
| Звичайно Духа через диспетчер пристроїв?
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Завантажте їх прямо з сайту виробника запустити їх встановлення програми. |
|
| |||
| |||
| Я зробив одне графіком через диспетчер пристроїв Однак мультимедійного аудіо контролер не зміг встановити, і я не впевнений, де для завантаження с.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Вам потрібно знайти марку і модель. Перший встановити, якщо воно знаходиться на материнській платі або окремий PCI карти. Перейти до виробництва сайту або для звукової карти або материнської плати. Якщо ви не знаєте, якої марки і моделі або є Еверест в нашому розділі "Завантаження повинна сказати вам. |
|
| |||
| |||
| У диспетчері пристроїв у розділі "Інші своїх пристроїв, мультимедійних звукових контролерів з знаком оклику поруч з ним, тому що драйвер не встановлений. Як я можу дізнатися марку і модель?
|
| |||
| |||
| Прочитайте мій пост в повному обсязі. |
|
| |||
| |||
| На жаль це невірно LOL
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Роздільна здатність не праві | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 10 | 28 січня 2009 11:31 |
| Установки змін після перезавантаження | P5200 | General Software чат | 7 | 28 жовтня 2008 19:57 |
| Роздільна здатність | colinhouse | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 16:38 |
| Як змінити налаштування брандмауера? | brglightning | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 1 квітня 2007 01:45 |
| 1440 x 900 резолюції | vanbobble | Графічні карти & Монітори | 3 | 6 лютого 2007 12:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |