menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 05:35
dmb
Nový člen skupiny

Můj počítač se systémem trochu pomalé, tak jsem se snažil obnovit systém k mé dřívější datum. Snažil jsem se tak mnoho různých termínech, ale vždy vracím s neúplnou obnovu zprávu pořád. Tak jsem zkoumal na internetu a mám tolik národů navrhla vypnout Norton. Chci se zmínit tady jsem neměl žádný program Norton v mém počítači. Později jsem stáhli zkušební verzi kontrolovat infekce v mém počítači, na kterém je prevence počítač obnovit. Ověřil jsem si to s Spybot taky k odstranění spyware infekcí. Ale jeho vykazovala stejné chyby. Mohl by někdo prosím, řekněte mi, jak to mohu opravit problém. I don't want to přeinstalovat na tento bod, který by byl můj poslední volby. Jsem jen zvědavý vědět proč jeho neděláme řádné obnovit.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.