mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nepavyko padaryti tinkamai System Restore?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 05:35
DMB
Naujas Narys

Default Nepavyko padaryti tinkamai System Restore?

Mano kompiuteryje yra šiek tiek lėtai, todėl aš bandžiau atkurti savo sistemą į ankstesnę datą. Bandžiau tiek daug datų, bet jos visada grįžta su neišsamios restauravimo žinutę visą laiką. Taigi aš ją ištyrę internete ir gavau tiek daug tautų siūloma išjungti Norton. Norėčiau paminėti čia aš neturėjo Norton programą savo kompiuteryje. Vėliau aš tiesiog atsisiųsti bandomąją versiją patikrinti, bet mano kompiuteris infekcijų, kurios neleidžia savo kompiuteryje atstatyti. Tikrinant jį su Spybot taip pat pašalinti šnipinėjimo infekcijos. Tačiau jos vis dar rodė pačių klaidų. Gal kas nors pasakykite man, kaip galima išspręsti šią problemą. Aš nenoriu, kad įdiegti šioje vietoje, kuri būtų mano paskutinis pasirinkimas. Tiesiog įdomu žinoti, kodėl jos negali padaryti tinkamai atkurti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Help! Dar po darbo Sistemos atkūrimas scottfrp BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 4 gegužė 2009 11:57
Help please! Visas System Restore jro1384 Windows "operacinės sistemos 2 11 sausis 2009 05:56
Sistemos atkūrimas cliffnook2000 Windows "operacinės sistemos 3 14 sausis 2008 00:34
System Restore / atkūrimo sistemos ct122592 Windows "operacinės sistemos 1 2 sausis 2008 18:49
Help! Understanding System Restore max_151 Windows "operacinės sistemos 2 Birželis 21, 2007 14:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.