mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nespēj pienācīgi System Restore?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 05:35
DMB
New Member Group

Mana datora darbojas mazliet lēni tāpēc es centos atjaunot manu sistēmu agrāk. Es mēģināju tik daudz dažādus datumus, bet tā vienmēr nāk atpakaļ ar nepilnīgu atjaunošanu message visu laiku. Tāpēc es izpētītas to internetā un es tik daudz tautas ierosināts izslēgt Norton. Es vēlos pieminēt šeit man nav nekādu Norton programmu savā datorā. Vēlāk es tikai lejupielādēt izmēģinājuma versiju, lai pārbaudītu jebkuru datoru infekcijas, kas traucē mana datora atjaunot. I pārbauda to ar Spybot arī lai novērstu spiegprogrammatūras infekcijām. Bet tā joprojām rāda pašas kļūdas. Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, kā es varu noteikt šo problēmu. Es nevēlos pārinstalēt uz šo jautājumu, kas būtu mana pēdējā izvēle. Vienkārši ziņkārīgs zināt, kāpēc tās nedara pareizi atjaunot.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.