menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nedá sa urobiť riadne obnovenie systému?

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 05:35
DMB
Nový člen skupiny

Default Nedá sa urobiť riadne obnovenie systému?

Môj počítač so systémom trochu pomalé, tak som sa snažil obnoviť systém k mojej skorší dátum. Snažil som sa tak mnoho rôznych termínoch, ale vždy vraciam s neúplnú obnovu správu pořád. Tak som skúmal na internete a mám toľko národov navrhla vypnúť Norton. Chcem sa zmieniť tu som nemal žiadny program Norton v mojom počítači. Neskôr som prevzali skúšobnú verziu kontrolovať infekcie v mojom počítači, na ktorom je prevencia počítač obnoviť. Overil som si to s Spybot taky na odstránenie spyware infekcií. Ale jeho vykazovala rovnaké chyby. Mohol by niekto prosím, povedzte mi, ako to môžem opraviť problém. Nechcem, aby ma to přeinstalovat na tento bod, ktorý by bol môj posledný voľby. Som len zvedavý vedieť prečo jeho nerobíme správne obnoviť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc! Nepracuje Po Obnovovanie systému scottfrp Všeobecné Software Chat 12 4. mája 2009 11:57
Pomôžte, prosím! Úplné Obnovovanie systému jro1384 Operačné systémy Windows 2 11. január 2009 05:56
Obnovovanie systému cliffnook2000 Operačné systémy Windows 3 14. január 2008 00:34
Obnovenie systému / obnovenie systému ct122592 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 18:49
Pomoc! Porozumenie Obnovovanie systému max_151 Operačné systémy Windows 2 21. jún 2007 14:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.