мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Није могуће направити одговарајући систем вратити?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 05:35
Нови члан групе

Default Није могуће направити одговарајући систем вратити?

Мој рачунар је трчање мало спор па сам покушао то вратити мој систем у ранијем датуму. Покушао сам толико различите датуме, али његова увек враћају са непотпуним рестаурација поруку сво време. Тако сам истраживао на интернету и добио сам толико народа предложио искључивање Нортон. Желим споменути овде нисам имате програм Нортон у мом рачунару. Касније сам скинути пробну верзију за проверу у било какве заразе рачунара која спречава враћање на мој рачунар. ЈА провјерити то с Спыбот превише елиминисати спыуаре инфекција. Но, његова још увек приказују исте грешке. Могао било ко молим реците ми како могу шкрипац данашји проблем. ЈА донт 'оскудица за наново у овом тренутку који ће бити мој последњи избор. Праведан знатижељан то знати зашто не ради правилно својој вратити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хелп! Нот Уоркинг Након враћања система сцоттфрп Уопштено Софтуаре Цхат 12 4 мај 2009 11:57
Плеасе хелп! Фулл Сыстем Ресторе јро1384 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 11 јануар 2009 05:56
Сыстем Ресторе цлиффноок2000 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 14 јануар 2008 00:34
Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы цт122592 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 јануар 2008 18:49
Хелп! Разумевање Сыстем Ресторе макс_151 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 21. јуна 2007 14:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц