az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Uygun bir sistem geri yükleme yapamıyoruz?

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2009, 05:35
DMB
Yeni Üye Grubu

Default Uygun bir sistem geri yükleme yapamıyoruz?

Ben daha önceki bir tarih için sistem geri yükleme denedim benim bilgisayar biraz yavaş çalışıyor. Ben çok farklı bir tarih ama onun her zaman geri eksik restorasyon mesajı her zaman geliyorsun. Yani internet üzerinde araştırılmış ve çok halklar var kuzey kapatmak için ileri sürdü. Burada benim bilgisayar tüm kuzey programı yoktu bahsetmek istiyorum. Daha sonra sadece benim bilgisayar olarak geri yüklemek için benim bilgisayar engelleyen herhangi bir enfeksiyon kontrol etmek için bir deneme sürümü indirilebilir. Ben Spybot da casus yazılım enfeksiyonları ortadan kaldırmak için bu kontrol. Ama yine aynı hata gösteriliyor. Could herkes nasıl bu sorunu çözebilirsiniz söyle lütfen. Bu noktaya benim son seçim olur yeniden yüklemek istemiyorum. Sadece neden kendi geri doğru yapmıyorum merak.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından