менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не в змозі зробити належні Відновлення системи "?

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 Червня 2009, 05:35
DMB
Нові члени групи

Default Не в змозі зробити належні Відновлення системи "?

Мій комп'ютер працює досить повільно, тому я спробував відновити мою систему на більш ранню дату. Я намагався так багато різних дат але його завжди повертається з неповним відновленням повідомлення весь час. Тому я досліджував його через Інтернет, і я так багато народів запропонували, щоб відключити Нортон. Я хочу згадати тут у мене не було будь-яка програма Нортона в моєму комп'ютері. Потім я просто скачав пробну версію, щоб перевірити будь-інфекції в моєму комп'ютері, який не дає мого комп'ютера для відновлення. Я перевірив його Spybot теж для ліквідації програм-шпигунів. Але його ще показують ті ж помилки. Чи може хто-небудь будь ласка, скажіть мені, як я можу виправити цю проблему. Я не хочу, щоб перевстановити на цій точці, яка буде мій останній вибір. Просто хотілося б знати, чому його не роблять належного відновлення.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допоможіть! Не працювати після відновлення системи scottfrp General Software чат 12 4 травня 2009 11:57
Допомога будь ласка! Повне відновлення системи jro1384 Операційні системи Windows 2 11 січня 2009 05:56
Відновлення системи cliffnook2000 Операційні системи Windows 3 14 січня 2008 00:34
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Допоможіть! Розумінні "Відновлення системи" max_151 Операційні системи Windows 2 21 червня 2007 14:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.