![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Надявам се, че може да ми помогне ... Имах Vista лаптоп, че скъсах. Аз bouht нов лаптоп Vista. Стари твърдия диск не е било толкова разбити Купих си USB кабел за свързване на възраст HD като външен USB диск за какво работи, както аз мога да я видите в My Computer (H:) и за управление на склад. Какво не работи е, че не мога да видя "Документи и настройки", нито "Моите документи" в нея ... Аз виждам други папки такива "Windows" или "програми", но "Документи и настройки" не е в списъка харесва е била скрита. Направих следното: - Се промени много пъти USB кабел на различни конектора - Booted много пъти по-нов лаптоп с стара HD свързани - Използва се "Промяна на собствеността" - Разглеждане на "Покажи скритите файлове и папки" - Използва се възстанови програми (Възстановяване на файлове и Recuva) - Readed много форуми нито един от по-горе ме накара да видите папките "Документи и настройки", нито "Моите документи" Аз наистина не знам какво друго мога да направя ... ако някой има решение, харесвам помагам |
|
| |||
| |||
| Това е така, защото тези папки принадлежат на потребител за операционната система от този диск. Без зареждане от този диск и влезете в профила си, вие няма да можете да ги виждам - освен ако не са административни prvileges, което, ако те не са там, не.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Drive е "чете", всякакви опции Освен Смяна HDD и OS? | Mle4me | Дискове & сменяемите носители | 4 | 26 Feb 2009 15:48 |
| Невъзможност за запазване на документи за Ню външен твърд диск | DCFC79 | Дискове & сменяемите носители | 16 | 11 Feb 2009 07:30 |
| Lite-On DVDRW LDW-411s "Не карам DETECTED" | Ericks89 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Nov 2008 07:45 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Невъзможно е да "Open" EXE. | FalconHunter | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 6-ти септември 2007 03:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |