по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Не може да видите "Моите документи" на USB устройство

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Май 2009, 04:36
Новите държави Група

Default Не може да видите "Моите документи" на USB устройство

Здравейте всички.

Надявам се, че може да ми помогне ...

Имах Vista лаптоп, че скъсах. Аз bouht нов лаптоп Vista.
Стари твърдия диск не е било толкова разбити Купих си USB кабел за свързване на възраст HD като външен USB диск за какво работи, както аз мога да я видите в My Computer (H:) и за управление на склад.
Какво не работи е, че не мога да видя "Документи и настройки", нито "Моите документи" в нея ... Аз виждам други папки такива "Windows" или "програми", но "Документи и настройки" не е в списъка харесва е била скрита.

Направих следното:

- Се промени много пъти USB кабел на различни конектора
- Booted много пъти по-нов лаптоп с стара HD свързани
- Използва се "Промяна на собствеността"
- Разглеждане на "Покажи скритите файлове и папки"
- Използва се възстанови програми (Възстановяване на файлове и Recuva)
- Readed много форуми

нито един от по-горе ме накара да видите папките "Документи и настройки", нито "Моите документи"

Аз наистина не знам какво друго мога да направя ... ако някой има решение, харесвам помагам
Old 30 Май 2009, 05:39
Номер на групата

Default Не може да видите "Моите документи" на USB устройство

Това е така, защото тези папки принадлежат на потребител за операционната система от този диск.

Без зареждане от този диск и влезете в профила си, вие няма да можете да ги виждам - освен ако не са административни prvileges, което, ако те не са там, не.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Drive е "чете", всякакви опции Освен Смяна HDD и OS? Mle4me Дискове & сменяемите носители 4 26 Feb 2009 15:48
Невъзможност за запазване на документи за Ню външен твърд диск DCFC79 Дискове & сменяемите носители 16 11 Feb 2009 07:30
Lite-On DVDRW LDW-411s "Не карам DETECTED" Ericks89 Дискове & сменяемите носители 1 5-и парламентарен Nov 2008 07:45
Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". aechain Windows операционни системи 5 24 Jan 2008 15:45
Невъзможно е да "Open" EXE. FalconHunter Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 6-ти септември 2007 03:41
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc