![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem. Doufám, že mi může pomoci ... Měl jsem Vista laptop, že jsem na mizině. I bouht nový laptop Vista. Staré disku nebyla rozdělená, tak jsem koupil USB kabel pro připojení HD starý jako externí USB disk, co funguje, jak vidím, že v My Computer (H:) a Storage Management. Co nefunguje je to, že nevidím "Documents and Settings", ani "My Documents" v něm ... vidím ostatní složky těchto "Windows" nebo "programy", ale "Documents and Settings" není uvedena, jako je byla skryta. Udělal jsem následující: - Změnil několikrát USB kabel na jiný konektor - Zaveditelný několikanásobkem nový notebook s HD staré připojen - Používá se "změnou vlastnictví" - Vybrané "Zobrazovat skryté soubory a složky" - Obnovení použita programy (Obnovení souborů a Recuva) - Readed mnoha fórech žádný z výše uvedených mě vidět složky "Documents and Settings", ani "My Documents" To vážně nevím, co jiného bych mohl dělat ... pokud má někdo řešení, prosím pomozte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to tím, že tyto složky jsou pro uživatele na operační systém, který disk. Bez bootování z tohoto disku a přihlášení, nebudete mít možnost vidět je - pokud jste správní prvileges, což v případě, že nejsme tam, nemusíte.