μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ανίκανος να δει "Τα έγγραφά μου" σε USB drive

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 04:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ανίκανος να δει "Τα έγγραφά μου" σε USB drive

Hi all.

Ελπίζω να μπορεί να με βοηθήσει ...

Είχα ένα Vista laptop που μου έσπασε. I bouht μια νέα Vista laptop.
Παλιά ήταν σκληρό δίσκο δεν αναλύονται έτσι αγόρασα ένα καλώδιο USB για σύνδεση USB, όπως παλιά HD εξωτερικό δίσκο τι έργα που μπορώ να βλέπω στον υπολογιστή μου (H:) και στη διαχείριση χώρων αποθήκευσης.
Αυτό που δεν λειτουργεί είναι ότι δεν μπορώ να δω "Documents and Settings" δεν "Τα έγγραφά μου" ... σε αυτό μπορώ να δω άλλους φακέλους αυτών των "Windows" ή "προγράμματα", αλλά "Documents and Settings" δεν είναι στην λίστα αρέσει ήταν κρυφό.

Έκανα τα εξής:

- Άλλαξε πολλές φορές καλώδιο USB για τη σύνδεση διαφορετικών
- Εκκίνηση πολλές φορές το νέο φορητό υπολογιστή με το παλιό HD συνδέονται
- Χρησιμοποιούνται "αλλαγή ιδιοκτησίας"
- Επιλεγμένο "δείξει τα κρυφά αρχεία και τους φακέλους"
- Τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται αποκατάσταση (Ανάκτηση αρχείων και Recuva)
- Readed πολλά φόρα

τίποτα από τα παραπάνω δεν έκανε να δω τους φακέλους "Documents and Settings" δεν "Τα έγγραφά μου"

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ... αν κάποιος έχει μια λύση, παρακαλώ βοήθεια
Old 30ης Μαΐου 2009, 05:39
Ομάδα Δωρητών

Default Ανίκανος να δει "Τα έγγραφά μου" σε USB drive

Αυτό συμβαίνει γιατί αυτούς τους φακέλους ανήκουν σε ένα χρήστη με το λειτουργικό σύστημα του δίσκου.

Με εκκίνηση από το δίσκο και συνδεθείτε, δεν θα μπορείτε να δείτε τους - αν δεν έχει τη διοικητική prvileges, η οποία αν δεν είσαι εκεί, δεν κάνετε.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μονάδα_δίσκου είναι "δυσανάγνωστο" Κάθε Επιλογές Εκτός από την αντικατάσταση των HDD και OS; Mle4me Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 26 Φεβ 2009 15:48
Αδυναμία για την αποθήκευση εγγράφων σε Νέα Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος DCFC79 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 16 11 Φεβ 2009 07:30
Lite-On DVDRW LDW-411s "Δεν οδηγείτε Detected" Ericks89 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 5 Νοε 2008 07:45
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
Αδυναμία "Άνοιγμα" exe. FalconHunter Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 6η Σεπτεμβρίου 2007 03:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.