manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ne može se vidjeti "My Documents" na USB disk

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 04:36
Novi član grupe

Default Ne može se vidjeti "My Documents" na USB disk

Pozdrav svima.

Nadam se da mi možete pomoći ...

Imala sam Vista laptop da sam razbila. Ja bouht novu Vista laptop.
Stari hard disk nije bio pokvario pa sam kupila USB kabel za spajanje starog kao HD USB eksterni disk radi kao što ne mogu vidjeti u My Computer (H) i Storage Management.
Što ne radi, je da ja ne mogu vidjeti "Documents and Settings", niti "My Documents" u njoj ... Vidim druge mape takve "Windows" ili "programi", ali "Documents and Settings" nije navedena kao da bio skriven.

Sam napravio sljedeće:

- Promjena mnogo puta USB kabel na različitim konektor
- Booted mnogo puta novi laptop sa starim HD povezan
- Koristi "promjenu vlasništva"
- Odabrani "pokazati skriven kartoteka i savijač"
- Koristi se vratiti programi (Obnova kartoteka i Recuva)
- Readed mnogim forumima

nitko od navedenih me vidjeti mape "Documents and Settings", niti "My Documents"

Ja stvarno ne znam što drugo sam mogao učiniti ... ako netko ima rješenje, molim pomoć
Old 30 svi 2009, 05:39
Donatorska Grupa

Default Ne može se vidjeti "My Documents" na USB disk

To je zato što oni pripadaju mape korisnika o operacijskom sustavu koji pogon.

Bez booting iz tog pogona i prijave, nećete biti u mogućnosti vidjeti ih - osim ako ste administrativne prvileges, što ako oni ne postoje, ne.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pogon "nečitak", neke od opcija Osim Zamjena HDD i OS? Mle4me Drives & Izmjenjivi mediji 4 26. veljača 2009 15:48
Nemoguće Spremi Dokumenti za New External Hard Drive DCFC79 Drives & Izmjenjivi mediji 16 11. veljača 2009 07:30
Lite-On DVDRW LDW-411s "Ne vozite otkrivena" Ericks89 Drives & Izmjenjivi mediji 1 5. studeni 2008 07:45
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Ne može se "Open" exe. FalconHunter Web Browsers & FTP Klijenti 3 6. Sep 2007 03:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.