kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Nem lehet látni "My Documents" USB drive

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 04:36
Új tag Csoport

Default Nem lehet látni "My Documents" USB drive

Hi all.

Remélem tud segíteni nekem ...

Volt egy Vista laptop, hogy eltört. Én bouht új Vista laptop.
Régi merevlemezt nem volt törve így vettem egy USB kábelt csatlakoztassa a régi HD, mint a külső USB-meghajtó, mi működik, ahogy én látom, a My Computer (H) és a Storage Management.
Mi nem működik az, hogy nem látom "Documents and Settings" nem "My Documents" benne ... én is látom más mappák, például a "Windows" vagy a "programok", hanem "Documents and Settings" nem szerepel a listán, mint azt volt elrejtve.

Én a következő:

- Változás sokszor USB kábel különböző csatlakozóval
- Házipapucs sokszor az új laptop a régi HD-csatlakozó
- Használt "change tulajdon"
- Selected "Rejtett fájlok és mappák"
- Használt helyreállítása programok (Visszaszerez fájlok és Recuva)
- Readed sok fórumok

A fentiek közül egyik sem tett rám a mappák "Documents and Settings" nem "My Documents"

Igazán nem tudom, mi mást tudtam csinálni ... ha valaki azt a megoldást, kérem, segítsen
Old Május 30 2009, 05:39
Donor Group

Default Nem lehet látni "My Documents" USB drive

Azért, mert ezek a mappák tartoznak a felhasználó az operációs rendszer, hogy vezessen.

Anélkül, hogy indításkor gépjárművezetéshez és belép, akkor nem lehet látni őket - kivéve ha azt a közigazgatási prvileges, amely, ha nem vagyunk ott, akkor nem.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Meghajtó "olvashatatlan", bármilyen opciót mellett cseréje HDD és az OS? Mle4me Drives & Removable Media 4 26. február 2009 15:48
Nem lehet menteni Dokumentumok Új External Hard Drive DCFC79 Drives & Removable Media 16 11. február 2009 07:30
Lite-On DVDRW LDW-411s "Nem meghajtó Detected" Ericks89 Drives & Removable Media 1 5. november 2008 07:45
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Nem sikerült a "Megnyitás" exe. FalconHunter Web böngésző és FTP Clients 3 6. Szeptember 2007 03:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.