![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Remélem tud segíteni nekem ... Volt egy Vista laptop, hogy eltört. Én bouht új Vista laptop. Régi merevlemezt nem volt törve így vettem egy USB kábelt csatlakoztassa a régi HD, mint a külső USB-meghajtó, mi működik, ahogy én látom, a My Computer (H) és a Storage Management. Mi nem működik az, hogy nem látom "Documents and Settings" nem "My Documents" benne ... én is látom más mappák, például a "Windows" vagy a "programok", hanem "Documents and Settings" nem szerepel a listán, mint azt volt elrejtve. Én a következő: - Változás sokszor USB kábel különböző csatlakozóval - Házipapucs sokszor az új laptop a régi HD-csatlakozó - Használt "change tulajdon" - Selected "Rejtett fájlok és mappák" - Használt helyreállítása programok (Visszaszerez fájlok és Recuva) - Readed sok fórumok A fentiek közül egyik sem tett rám a mappák "Documents and Settings" nem "My Documents" Igazán nem tudom, mi mást tudtam csinálni ... ha valaki azt a megoldást, kérem, segítsen |
|
| |||
| |||
| Azért, mert ezek a mappák tartoznak a felhasználó az operációs rendszer, hogy vezessen. Anélkül, hogy indításkor gépjárművezetéshez és belép, akkor nem lehet látni őket - kivéve ha azt a közigazgatási prvileges, amely, ha nem vagyunk ott, akkor nem.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Meghajtó "olvashatatlan", bármilyen opciót mellett cseréje HDD és az OS? | Mle4me | Drives & Removable Media | 4 | 26. február 2009 15:48 |
| Nem lehet menteni Dokumentumok Új External Hard Drive | DCFC79 | Drives & Removable Media | 16 | 11. február 2009 07:30 |
| Lite-On DVDRW LDW-411s "Nem meghajtó Detected" | Ericks89 | Drives & Removable Media | 1 | 5. november 2008 07:45 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Nem sikerült a "Megnyitás" exe. | FalconHunter | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 6. Szeptember 2007 03:41 |
| Téma eszközök | |
| |