![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם. אני מקווה שתוכל לעזור לי ... היה לי Vista הנייד כי אני מרושש. אני bouht חדשה Vista הנייד. הכונן הקשיח הישן לא היה כל כך שבור, קניתי כבל USB לחיבור הישן HD כמו כונן USB חיצוני מה עובד כפי שאני רואה את זה במחשב שלי (ח:) ו ניהול האחסון. מה הוא לא פועל כי אני לא יכול לראות "Documents and Settings" או "המסמכים שלי" בה ... אני יכול לראות תיקיות אחרות כאלה "Windows" או "תוכניות", אבל "Documents and Settings" הוא אוהב את זה לא רשום היה מוסתר. אני עשיתי את הדברים הבאים: - שונה פעמים רבות על כבל USB אחר מחבר - פעמים רבות booted הנייד החדש עם הישן HD מחובר - משומשים "שינוי הבעלות" - נבחר "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" - השתמשו לשחזר תוכניות (שחזר קבצים Recuva ו) - Readed הרבה פורומים אף אחד מעל גרם לי לראות את התיקיות 'מסמכים והגדרות' או 'המסמכים שלי' אני באמת לא יודע מה עוד אני יכול לעשות ... אם מישהו יש פתרון, אנא עזרו |
|
| |||
| |||
| זאת מכיוון שהם שייכים תיקיות למשתמש למערכת ההפעלה של אותו כונן. ללא באתחול מאותו כונן בכניסה ו, לא תוכל לראות אותם - אלא אם יש לך מינהלי prvileges, אשר אם הם לא שם, אתה לא.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן הוא "unreadable", כל אפשרויות מלבד החלפת HDD ואת מערכת ההפעלה? | Mle4me | כוננים & נשלפת | 4 | 26 פברואר 2009 15:48 |
| לא ניתן לשמור מסמכים חדשים כונן קשיח חיצוני | DCFC79 | כוננים & נשלפת | 16 | 11th פברואר 2009 07:30 |
| Lite-On DVDRW LDW-411s "לא זוהה כונן" | Ericks89 | כוננים & נשלפת | 1 | ה -5 בחודש נובמבר 2008 07:45 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| לא ניתן "פתח" exe. | FalconHunter | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 6 ספטמבר 2007 03:41 |
| שרשרת כלים | |
| |