![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems. Tikiuosi, kad galėsite man padėti ... Turėjau Vista "nešiojamojo kompiuterio, kad aš sumušė. Aš bouht naujas Vista "nešiojamojo kompiuterio. Senas kietojo disko nebuvo skaldyti Ir aš nusipirkau USB kabeliu prijungti senas HD, USB išorinis diskas, kas veikia, kaip aš galiu pamatyti jį "My Computer" (H:) ir sandėliavimo kontrolė. Kas nedirba, kad aš nematau "Documents and Settings", nei "My Documents" ir ji ... matau, kitus aplankus, pavyzdžiui "Windows" arba "Programs", bet "Documents and Settings" nėra išvardytos kaip ji buvo paslėpta. Aš padariau taip: - Pasikeitė daug kartų USB kabelį skirtingų jungtis - Įkrautas daug kartų naują nešiojamąjį kompiuterį su sena HD prijungtas - Jis naudojamas "pakeisti nuosavybės" - Pasirinkti "Rodyti paslėptus failus ir aplankus" - Naudojamas atkurti programos (Atkurti failus ir Recuva) - Readed daug forumai nė vienas iš aukščiau mane matyti katalogus "Documents and Settings", nei "Mano dokumentai" I really don't know what else I could do ... jei kas turi išspręsti, prašom padėti |
|
| |||
| |||
| Tai todėl, kad šių katalogų priklauso Vartotojų operacinės sistemos diską. Be atsisiuntimas iš diską ir medienos ruoša, Jūs negalėsite matyti jų - nebent turite administracines prvileges, kuris, jei jie nėra, jūs neturite.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diskas "neįskaitomas", kokių nors variantų Be Pakeičia HDD ir OS? | Mle4me | Drives & Removable Media | 4 | 26 vasaris 2009 15:48 |
| Nepavyko išsaugoti dokumentus į naują išorinio kietojo disko | DCFC79 | Drives & Removable Media | 16 | 11 vasaris 2009 07:30 |
| "Lite-On DVDRW LDW-411s" Nr vairuoti detected " | Ericks89 | Drives & Removable Media | 1 | 5 lapkritis, 2008 07:45 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Nepavyko "Atidaryti" exe. | FalconHunter | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 6 rugsėjis 2007 03:41 |
| Temos įrankiai | |
| |