![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc ... Miałem Vista laptop że złamał. I bouht nowego laptopa Vista. Stary dysk twardy nie jest uszkodzony, więc kupiłem kabel USB do połączenia starego HD jako zewnętrzny napęd USB, co działa jak widzę go w Mój komputer (H:) i zarządzanie pamięcią masową. Co nie działa, jest to, że nie widzę "Documents and Settings", ani "Moje dokumenty" w nim ... Widzę inne foldery takie "Windows" lub "programy", lecz "Documents and Settings" nie ma na liście, takie jak to został ukryty. Zrobiłem, co następuje: - Zmiana kabla USB wiele razy na różne złącza - Uruchamiany wiele razy nowego laptopa ze starym HD podłączony - Użyte "zmiana własności" - Wybrane "Pokaż ukryte pliki i foldery" - Używany przywrócić programy (Przywracanie plików i Recuva) - Readed wielu forach żaden z powyższych mi zobaczyć foldery "Documents and Settings", ani "Moje dokumenty" Naprawdę nie wiem co jeszcze mogę zrobić ... jeśli ktoś ma rozwiązanie, proszę pomóc |
|
| |||
| |||
| A to dlatego, że należą do tych folderów użytkownika w systemie operacyjnym z tego dysku. Bez uruchamiania systemu z dysku i zalogowaniu się, nie będzie w stanie je zobaczyć - chyba że masz prvileges administracyjnych, które, jeśli są one nie istnieją, nie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |