![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Надам се да ми можете помоћи ... Имала сам Виста лаптоп да сам разбила. Ја боухт нову Виста лаптоп. Стари хард диск није био покварио па сам купила УСБ кабл за спајање старог као ХД УСБ екстерни диск ради као што не могу да видим у Мы Цомпутер (Х) и Стораге Манагемент. Што не ради, је да ја не могу видети "Доцументс анд Сеттингс", нити "Мы Доцументс" у њој ... Видим друге фасцикле такве "Уиндоус" или "програми", али "Доцументс анд Сеттингс" није наведена као да био скривен. Сам направио следеће: - Промена много пута УСБ кабл на различитим конектор - Боотед много пута нови лаптоп са старим ХД повезан - Користи "промену власништва" - Одабрани "показати скривен картотека па фасцикл" - Користи се вратити програми (Обнова картотека и Рецува) - Реадед многим форумима нико од наведених ме видети фасцикле "Доцументс анд Сеттингс", нити "Мы Доцументс" Ја стварно не знам шта друго сам могао учинити ... ако неко има решење, молим помоћ |
|
| |||
| |||
| То је зато што они припадају фасцикле корисника о оперативном систему који погон. Без боотинг из тог погона и пријаве, нећете бити у могућности да видите их - осим ако сте административне првилегес, шта ако они не постоје, не.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Погон "нечитак", неке од опција Осим Замена ХДД и ОС? | Мле4ме | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 26 фебруар 2009 15:48 |
| Немогуће Сачувај Документи за Неу Екстернал Хард Дриве | ДЦФЦ79 | Дривес & Измјењиви медији | 16 | 11 фебруар 2009 07:30 |
| Лите-Он ДВДРУ ЛДУ-411с "Не возите откривена" | Ерицкс89 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 5 новембар 2008 07:45 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Не може се "Опен" ексе. | ФалцонХунтер | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 6. Сеп 2007 03:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |