![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт усім.
Я сподіваюся, що ви можете мені допомогти ... Я ноутбука Vista, що я зламав. Я bouht нового ноутбука Vista. Старий жорсткий диск не був зламаний тому я купила кабель USB для підключення старої високої чіткості, а USB зовнішній накопичувач, що працює, як я можу побачити її в "Мій комп'ютер" (H:) і Storage Management. Що не працює, що я не бачу "Документи і налаштування", ні "Мої Документи" цього ... Я бачу, інші папки, наприклад "Windows" або "Програми", а "Документи і налаштування" не зазначено, як його був закритий. Я зробив наступне: - Кілька разів змінював USB кабель на різні з'єднувачі - Завантаження багато разів новий ноутбук з HD старі пов'язані - Використовувати "зміну власності" - Обраний "Показувати приховані файли та папки" - Використовується відновити програм (Відновлення файлів і Recuva) - Прочитано на багатьох форумах жоден з перерахованих вище мене бачити папки "Документи і налаштування", ні "Мої Документи" Я дійсно не знаю, що ще я можу зробити ... Якщо хто-небудь рішення, будь ласка, допоможіть |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це тому, що ті належать до папок користувачів на операційну систему цього диску.
Без завантаження з диска, що і при вході, ви не зможете побачити їх - якщо у вас є адміністративні prvileges, які, якщо їх там немає, ви не робите.