![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
ОК аз имам леко стар XP лаптоп, че въпреки че е малко бавен и не са имали проблеми с реалния. До сега ...
Наскоро тя се обърна, за да получи син екран ми трябваше unmountable начално обем и да се деинсталира всяко нещо, което трябваше наскоро инсталиран. Той ми го рестартирайте отново propbably в безопасен режим. Ето какво направих и аз току-що синия екран отново. Аз опитах го по всички възможни начини и да се започне на моя лаптоп и то просто няма да получите последните синия екран, знам whati трябва да се деинсталира, но има ли все пак на geting миналото синия екран? благодаря |
|
|
|||
|
|||
|
Това звучи като на твърдия диск може да бъде при липса или наличие на насипни връзката между устройството и пристанището.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
тази или mabye трябва да преформатирате
|
|||
|
|||
|
Благодаря за помощта ви. Как да отида за сортиране да го изгоним? или просто се, за да ми лаптоп (аз наистина невъзможен позволя нов)
|
|
|
|||
|
|||
|
и 2 reformate instert на XP диска и да SHURE в BIOSs тя е настроена 2 проекта frome диск просто следвайте инструкциите
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако имате оригинален XP диск за инсталиране, можете да опитате това, преди да встъпят в пълен преформатирате: