![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok jsem mírný starých XP laptop, že i když je trochu pomalý jsem neměl potíže s real. Až do teď ... Nedávno jsem se ho na to dostanu modrou obrazovku říct, jsem unmountable spouštěcí objem a odinstalujte jakoukoli věc i nedávno instalována. Je mi to ten restart propbably opět v nouzovém režimu. To je to, co jsem udělal, a jsem na modré obrazovce znovu. Jsem se pokusil ji všemi možnými způsoby lze zahájit i můj notebook, a to jednoduše nebudou minulosti modrou obrazovku, vím whati potřeba odinstalovat, ale je tam tak jako tak z geting minulosti modrou obrazovku? děkuji ti |
|
| |||
| |||
| To zní, jako je pevný disk může být jinak, nebo je volné spojení mezi mechanikou a přístavu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| že ani mabye musíte přeformátujete
| |||
| |||
| díky za vaši pomoc. Jak bych měl jít o třídění to? nebo prostě jak se na můj notebook (i cant opravdu dovolit nový) |
|
| |||
| |||
| i 2 reformate instert na xp disk a SHURE v BIOSs je sada 2 start Frome CD postupujte podle pokynů |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte původní instalační disk XP, můžete zkusit tento před uzavřením kompletní přeformátujete: