![]() |
|
| |||
| |||
| ok έχω μια μικρή παλιά XP laptop, ότι παρά το γεγονός ότι είναι λίγο αργή i δεν είχαν προβλήματα με την πραγματική. Μέχρι τώρα ... Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι για να πάρετε μια μπλε οθόνη, μου έλεγαν είχα unmountable τόμο εκκίνησης και να απεγκαταστήσετε κάθε πράγμα που είχα πρόσφατα εγκαταστήσει. Θα μου εκτίμησης επαναλειτουργίας propbably σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό έκανα και εγώ μόλις πήρε το μπλε οθόνη και πάλι. Έχω δοκιμάσει με κάθε δυνατό τρόπο μπορώ από την έναρξη της φορητό υπολογιστή μου και αυτό απλά δεν θα ξεπεράσουμε την μπλε οθόνη, ξέρω whati πρέπει να απεγκαταστήσετε, αλλά είναι εκεί ούτως ή άλλως της geting παρελθόν την μπλε οθόνη; σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακούγεται σαν το σκληρό δίσκο μπορεί να αποτύχουν, ή υπάρχει μια χαλαρή σύνδεση μεταξύ της μονάδας δίσκου και το λιμάνι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ή ότι θα πρέπει να επαναμορφοποιήσει
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Πώς θα πάω περίπου διαλογή έξω; ή απλά για να μου laptop (i επίκλιση πραγματικά την πολυτέλεια σε μια νέα) |
|
| |||
| |||
| 2 ανασχηματισμού instert καλά το δίσκο xp και να Shure στην BIOSs είναι 2 που ξεκινούν Frome ένα cd απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε τον αρχικό δίσκο εγκατάστασης XP, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό, για να κάνουμε μια πλήρη επαναμορφοποιήσει:
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τόμος ελεγκτή για Ακουστικό δεν λειτουργεί | LLTD414 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 29 Μαΐου 2009 21:03 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Λείπει Volume Control | icu222much | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 28 Δεκ. 2008 21:23 |
| Αλλαγή του όγκου των ομιλητών, αλλά δεν τα ακουστικά. | Coolyxxx | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 15 Δεκ. 2008 00:02 |
| Im αγορά αντικατάστασης PSU, είναι μεγέθους (σε όγκο) για ένα πρόβλημα; | mrrohan | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 1η Νοεμβρίου 2007 19:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |