μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Unmountable τόμο εκκίνησης PLEASE HELP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 08:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Unmountable τόμο εκκίνησης PLEASE HELP

ok έχω μια μικρή παλιά XP laptop, ότι παρά το γεγονός ότι είναι λίγο αργή i δεν είχαν προβλήματα με την πραγματική. Μέχρι τώρα ...
Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι για να πάρετε μια μπλε οθόνη, μου έλεγαν είχα unmountable τόμο εκκίνησης και να απεγκαταστήσετε κάθε πράγμα που είχα πρόσφατα εγκαταστήσει. Θα μου εκτίμησης επαναλειτουργίας propbably σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό έκανα και εγώ μόλις πήρε το μπλε οθόνη και πάλι. Έχω δοκιμάσει με κάθε δυνατό τρόπο μπορώ από την έναρξη της φορητό υπολογιστή μου και αυτό απλά δεν θα ξεπεράσουμε την μπλε οθόνη, ξέρω whati πρέπει να απεγκαταστήσετε, αλλά είναι εκεί ούτως ή άλλως της geting παρελθόν την μπλε οθόνη;
σε ευχαριστώ
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 09:04
Μέλος Ομάδα

Αυτό ακούγεται σαν το σκληρό δίσκο μπορεί να αποτύχουν, ή υπάρχει μια χαλαρή σύνδεση μεταξύ της μονάδας δίσκου και το λιμάνι.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 13:56
Banned Ομάδα

mabye ή ότι θα πρέπει να επαναμορφοποιήσει

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 15:45
Νέο Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Πώς θα πάω περίπου διαλογή έξω; ή απλά για να μου laptop (i επίκλιση πραγματικά την πολυτέλεια σε μια νέα)
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 16:51
Banned Ομάδα

2 ανασχηματισμού instert καλά το δίσκο xp και να Shure στην BIOSs είναι 2 που ξεκινούν Frome ένα cd απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 17:28
Ομάδα Δωρητών

Αν έχετε τον αρχικό δίσκο εγκατάστασης XP, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό, για να κάνουμε μια πλήρη επαναμορφοποιήσει:

http://www.computerhope.com/issues/ch000630.htm

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τόμος ελεγκτή για Ακουστικό δεν λειτουργεί LLTD414 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 29 Μαΐου 2009 21:03
Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk ve0804 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 14 Μαΐου 2009 14:42
Λείπει Volume Control icu222much Λειτουργικά συστήματα Windows 2 28 Δεκ. 2008 21:23
Αλλαγή του όγκου των ομιλητών, αλλά δεν τα ακουστικά. Coolyxxx Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 15 Δεκ. 2008 00:02
Im αγορά αντικατάστασης PSU, είναι μεγέθους (σε όγκο) για ένα πρόβλημα; mrrohan Θήκες & Τροφοδοτικά 3 1η Νοεμβρίου 2007 19:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.