vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > Windows-käyttöjärjestelmät

Register

Unmountable boot tilavuus PLEASE HELP

Reply

Thread Tools
Old 4 tammikuu 2008, 08:55
Uusi Jäsen

Default Unmountable boot tilavuus PLEASE HELP

ok olen hieman vanhan XP: n kannettava tietokone, että huolimatta siitä, että hieman hidas i ei ole ollut todellisia ongelmia. Tähän asti ...
Olen hiljattain siirtyneet sen saada sinisen näytön kerroit i oli unmountable boot määrää ja poistaa mitä tahansa asia, joka minun oli äskettäin asennettu. Se tle minut käynnistä uudelleen propbably vikasietotilassa. Se on mitä tein ja olen juuri saanut sinisen näytön uudelleen. Olen yrittänyt sitä kaikin mahdollisin tavoin voin aloittaa oman kannettavan tietokoneen ja se yksinkertaisesti ei pääse ohi sininen ruutu, tiedän whati tarvitse poistaa, mutta se ei silti tehty geting viime sininen näyttö?
kiitos
Old 4 tammikuu 2008, 09:04
Jäsen

Kuulostaa kuten kiintolevyä voidaan ei ole, tai sitten on olemassa löyhä yhteys ajokykyyn ja satamasta.
Old 4 tammikuu 2008, 13:56
Banned ryhmän

samana tai mabye sinun täytyy muokata

My System: #

Processor (s):
Intel P4
Emolevy:
ECS 915pla2
RAM-muisti:
1GB
Graphics Card (s):
ATI Radeon x1050
Äänikortti:
timantti Xtreme 7.1
Kiintolevy (t):
160 Gt
Optinen asema (t):
DVD-ROM combo-asema DVD + /-rw
Asia / PSU:
antech/x-power585
Jäähdytys:
ilmassa
Network / Internet:
langaton
Monitor (t):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 4 tammikuu 2008, 15:45
Uusi Jäsen

kiitos avusta. Miten i mennä noin lajittelu sitä? tai yksinkertaisesti päästä minun laptop (i todella kallistus varaa uusi)
Old 4 tammikuu 2008, 16:51
Banned ryhmän

ja 2 reformoivat instert XP levy ja tee Shure on BIOSs se on asetettu 2 aloittaa Frome cd vain seuraa ohjeita
Old 4 tammikuu 2008, 17:28
Rahoittajien ryhmän

Jos sinulla on alkuperäinen XP: n asennuslevyltä, voit kokeilla tätä, ennen kuin tekee täydellisen uudelleen:

http://www.computerhope.com/issues/ch000630.htm

My System: Etusivu Rakenna

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Emolevy:
Asus M2V rev. 1.
RAM-muisti:
4GB (3.25gb näkyvissä)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Äänikortti:
5.1 Reatek On-Board
Kiintolevy (t):
250 gb SATA & 400gb SATA
Optinen asema (t):
Pioneer 110 x 2
Asia / PSU:
Stock / 550w Äänetön
Jäähdytys:
Kanta
Network / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kaapeli
Monitor (t):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Volume Controller-HF ei toimi LLTD414 Ääni-, Kaiuttimet & MP3-soittimet 0 29. toukokuuta 2009 21:03
Unmountable Boot Nide, No Hard Disk löydy, olen Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 14. toukokuuta 2009 14:42
Puuttuvat Volume Control icu222much Windows-käyttöjärjestelmät 2 28 Dec 2008 21:23
Muuta määrä puhujia, mutta ei kuulokkeita. Coolyxxx Ääni-, Kaiuttimet & MP3-soittimet 6 15. Joulukuu 2008 00:02
Im ostaa korvaaminen PSU on koko (tilavuus) ongelma? mrrohan Kotelot & Virtalähteet 3 1. marraskuu 2007 19:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.