![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok imam blagi stari XP laptop, koji unatoč pomalo spor sam imao problema sa stvarnom. Do sada ... Nedavno sam se okrenuo da bi dobili na plavom zaslonu telling me sam unmountable boot volume i deinstalirati što sam nedavno instaliran. To me na tle restart opet propbably u sigurnom načinu rada. To je ono što sam i ja pravedan je dobio plavi ekran opet. Pokušao sam ga na svaki mogući način ja mogu počevši od moj laptop i to jednostavno NEĆE get past plavi ekran, znam whati trebate deinstalirati, ali je tamo ionako u prošlosti geting plavi ekran? hvala ti |
|
| |||
| |||
| To zvuči kao hard drive svibanj biti mana, ili je labav veze između pogona i luka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da ili mabye morate reformatizovati
| |||
| |||
| hvala za vaša pomoć. Kako bi ja sad o razvrstavanju it out? ili jednostavno ide na moj laptop (i stvarno licemjerje priuštiti novu) |
|
| |||
| |||
| dobro 2 reformate instert na xp disk i make shure u BIOSs je postavljena 2 Započnite frome CD jednostavno slijedite upute |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate originalne XP Installation disku, mogli biste probati ovaj, prije nego događaj kompletan reformatizovati:
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Volume Controller na slušalice ne rade | LLTD414 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 29. svibanj 2009 21:03 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Nedostaje Volume Control | icu222much | Windows Operating Systems | 2 | 28. prosinac 2008 21:23 |
| Promijeniti glasnoću zvučnika, ali ne i slušalice. | Coolyxxx | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 15. prosinac 2008 00:02 |
| Im zamjenu kupujete PSU, je veličina (volumen) je problem? | mrrohan | Cases & Power Supplies | 3 | 1. studeni 2007 19:15 |
| Thread Tools | |
| |