![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK van egy kis öreg XP laptop, hogy annak ellenére, hogy egy kicsit lassan már nem volt az igazi bajok. Mostanáig ... Nemrég fordult rá, hogy a kék képernyő mondani, én unmountable rendszerindító kötet, és uninstall minden olyan dolog, amit nemrég telepítette. Ez tle, hogy indítsa újra ismét propbably csökkentett módban. Ez az, amit csináltam, és én csak most, a kék képernyő újra. Én próbáltam minden lehetséges módon tudok én kezdődik a laptop, és egyszerűen nem lesznek múltban a kék képernyő, tudom whati kell eltávolítania, de van egyébként az elmúlt geting a kék képernyő? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez úgy hangzik, mint a merevlemez nem lehet, vagy van egy laza kapcsolat a meghajtóba, és a kikötőben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vagy mabye, hogy szükség van arra, hogy
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget. Hogyan járok kb szétválogató ki? vagy egyszerűen csak a szerzés az én laptop (Igazán vidám engedheti új) |
|
| |||
| |||
| valamint 2 reformate instert az xp lemez és a Shure a BIOSs is set 2 start Frome CD kövesse az utasításokat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha megvan az eredeti XP telepítő lemez, akkor próbálja meg ezt, mielőtt ezt a teljes újraformázni:
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Volume Controller a fülhallgató nem mûködik | LLTD414 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 29. május 2009 21:03 |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Hiányzik Hangerőszabályzó | icu222much | A Windows operációs rendszerek | 2 | 28. december 2008 21:23 |
| Change mennyisége felszólalók, de nem fejhallgató. | Coolyxxx | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 15. december 2008 00:02 |
| Im felvásárlási helyettesítő psu, a mérete (térfogata) a probléma? | mrrohan | Cases & Power Supplies | 3 | 1. november 2007 19:15 |
| Téma eszközök | |
| |