![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי אישור קלה XP הנייד הישן, כי למרות היותו קצת איטי יש לי לא אמיתי עם הבעיות. עד עכשיו ... לאחרונה הפך אותה על מנת לקבל מסך כחול אומר לי שיש לי unmountable האתחול ואת להסיר כל דבר שיש לי לאחרונה התקנתי. זה tle לי מחדש שוב propbably במצב בטוח. זה מה שעשיתי ואני רק צריך את המסך הכחול שוב. ניסיתי את זה בכל דרך אפשרית, אני יכול החל של הנייד שלי, וזה פשוט לא מצליח לעבור את מסך כחול, אני יודע whati צורך להסיר, אבל האם יש בכלל geting העבר של המסך הכחול? תודה |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כאילו את הכונן הקשיח עלול להיות לקוי, או שאין הוא משוחרר החיבור בין הכונן ואת היציאה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כך או mabye עליך לאתחל מחדש
| |||
| |||
| Thanks for your help. איך אני הולך מיון לגבי זה? או פשוט מקבל את הנייד שלי (אני ממש צביעות להרשות לעצמו חדשה) |
|
| |||
| |||
| ובכן 2 reformate instert את הדיסק XP ולבצע shure ב BIOSs הוא בחר 2 להתחיל frome תקליטור אחר ההוראות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך את דיסק ההתקנה המקורי XP, אתה יכול לנסות את זה, לפני עושה מלאה לאתחל מחדש:
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Volume Controller ב Headset לא עובד | LLTD414 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 29 מאי 2009 21:03 |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| היקף חסר שליטה | icu222much | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -28 דצמבר 2008 21:23 |
| שינוי עוצמת הקול של הדוברים, אך לא את האוזניות. | Coolyxxx | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | ה -15 בחודש דצמבר 2008 00:02 |
| Im רכישת החלפת PSU, הוא גודל (נפח) בעיה? | mrrohan | מקרים & ספקי כוח | 3 | ב -1 בנובמבר 2007 19:15 |
| שרשרת כלים | |
| |