mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Unmountable įkrovos PLEASE HELP

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 08:55
Naujas Narys

Default Unmountable įkrovos PLEASE HELP

Gerai, aš šiek tiek senų XP, nešiojamas, kad nepaisant to, kad šiek tiek lėtai, aš neturėjo realių problemų su. Iki dabar ...
Aš neseniai pradėjo jį gauti mėlyname ekrane, pasakojo man teko unmountable įkrovos tūrį ir ištrinti bet ką aš pastaruoju metu įdiegtas. Jis fone man paleisti vėl propbably imu. Štai ką aš padariau ir aš ką tik gavau mėlyną langą. Aš išbandžiau visais įmanomais būdais galiu pradėti savo nešiojamuoju kompiuteriu ir jį tiesiog nebus gauti anksčiau mėlyname ekrane, aš žinau, whati reikės pašalinti, bet ten vis tiek iš geting praeities mėlynas ekranas?
ačiū
Old Sausis 4, 2008, 09:04
Narys

Tai skamba kaip kietasis diskas gali būti trūkumą, ar yra laisvas ryšys tarp vairuoti ir uosto.
Old Sausis 4, 2008, 13:56
Banned Group

kad ar mabye jums reikia performatuoti

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 15:45
Naujas Narys

Thanks for your help. Kaip aš einu apie rūšiavimas it out? arba tiesiog eina į savo kompiuterį (I really cant sau nauja)
Old Sausis 4, 2008, 16:51
Banned Group

ir 2 Reformate instert XP diską ir padaryti Shure į BIOSs jis yra nustatyti 2 pradedant Frome CD sekite instrukcijas
Old Sausis 4, 2008, 17:28
Donorų grupės

Jei turite originalią XP diegimo disko, galima pabandyti tai, prieš darydama visą performatuoti:

http://www.computerhope.com/issues/ch000630.htm

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Tomas valdiklio ausinės neveikia LLTD414 Sound, Speakers & MP3 Players 0 Gegužė 29, 2009 21:03
Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 Gegužė 14, 2009 14:42
Trūksta Volume Control icu222much Windows "operacinės sistemos 2 28 gruodis 2008 21:23
Keisti tūrio garsiakalbius, o ne ausines. Coolyxxx Sound, Speakers & MP3 Players 6 15 gruodis 2008 00:02
Im pirkti pakeisti PSU, yra dydis (tūris) problema? mrrohan Cases & Power Supplies 3 1 lapkritis 2007 19:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.