![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš šiek tiek senų XP, nešiojamas, kad nepaisant to, kad šiek tiek lėtai, aš neturėjo realių problemų su. Iki dabar ... Aš neseniai pradėjo jį gauti mėlyname ekrane, pasakojo man teko unmountable įkrovos tūrį ir ištrinti bet ką aš pastaruoju metu įdiegtas. Jis fone man paleisti vėl propbably imu. Štai ką aš padariau ir aš ką tik gavau mėlyną langą. Aš išbandžiau visais įmanomais būdais galiu pradėti savo nešiojamuoju kompiuteriu ir jį tiesiog nebus gauti anksčiau mėlyname ekrane, aš žinau, whati reikės pašalinti, bet ten vis tiek iš geting praeities mėlynas ekranas? ačiū |
|
| |||
| |||
| Tai skamba kaip kietasis diskas gali būti trūkumą, ar yra laisvas ryšys tarp vairuoti ir uosto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad ar mabye jums reikia performatuoti
| |||
| |||
| Thanks for your help. Kaip aš einu apie rūšiavimas it out? arba tiesiog eina į savo kompiuterį (I really cant sau nauja) |
|
| |||
| |||
| ir 2 Reformate instert XP diską ir padaryti Shure į BIOSs jis yra nustatyti 2 pradedant Frome CD sekite instrukcijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite originalią XP diegimo disko, galima pabandyti tai, prieš darydama visą performatuoti:
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tomas valdiklio ausinės neveikia | LLTD414 | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Gegužė 29, 2009 21:03 |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Trūksta Volume Control | icu222much | Windows "operacinės sistemos | 2 | 28 gruodis 2008 21:23 |
| Keisti tūrio garsiakalbius, o ne ausines. | Coolyxxx | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | 15 gruodis 2008 00:02 |
| Im pirkti pakeisti PSU, yra dydis (tūris) problema? | mrrohan | Cases & Power Supplies | 3 | 1 lapkritis 2007 19:15 |
| Temos įrankiai | |
| |