![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok som mierny starých XP laptop, že aj keď je trochu pomalý som nemal ťažkosti s real. Až do teraz ... Nedávno som sa ho na to dostanem modrú obrazovku říct, jsem unmountable spúšťací objem a odinštalujte akúkoľvek vec aj nedávno inštalovaná. Je mi to ten restart propbably opäť v núdzovom režime. To je to, čo som urobil, a som na modrej obrazovke znova. Som sa pokúsil ju všetkými možnými spôsobmi je možné začať aj môj notebook, a to jednoducho nebudú minulosti modrú obrazovku, vím what potreba odinštalovať, ale je tam tak ako tak z geting minulosti modrú obrazovku? ďakujem ti |
|
| |||
| |||
| To znie, ako je pevný disk môže byť inak, alebo je voľné spojenie medzi mechanikou a prístavu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| že ani maby musíte přeformátujete
| |||
| |||
| vďaka za vašu pomoc. Ako by som mal ísť o triedenie to? alebo jednoducho ako sa na môj notebook (i cant naozaj dovoliť nový) |
|
| |||
| |||
| i 2 reformai instert na xp disk a SHURE v BIOSs je sada 2 start Frome CD, postupujte podľa pokynov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte pôvodný inštalačný disk XP, môžete skúsiť tento pred uzavretím kompletnú přeformátujete: