![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок имам благи стари КСП лаптоп, који упркос помало спор сам имао проблема са реалном. До сада ... Недавно сам се окренуо да би добили на плавом екрану теллинг ме сам унмоунтабле боот волуме и деинсталирам што сам недавно инсталиран. То ме на тле рестарт опет пропбаблы у безбедном начину рада. То је оно што сам и ја праведан је добио плави екран опет. Покушао сам га на сваки могући начин ја могу почевши од мој лаптоп и то једноставно НЕЋЕ гет паст плави екран, знам ухат треба да деинсталирам, али је тамо ионако у прошлости гетинг плави екран? хвала ти |
|
| |||
| |||
| То звучи као хард дриве мај бити мана, или је одушак везе између погона и лука. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| да или мабые морате реформатизовати
| |||
| |||
| захвалност за ваша помоћ. Како би ја сад о разврставању ит оут? или једноставно иде на мој лаптоп (и стварно лицемјерје приуштити нову) |
|
| |||
| |||
| добро 2 реформе инстерт на ксп диск и маке схуре у БИОСс је постављена 2 Почните фром ЦД једноставно следите упутства |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате оригиналне КСП Инсталлатион диску, могли бисте пробати овај, пре него догађај комплетан реформатизовати: