![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК У мене є невеликий старий ноутбук XP, що, незважаючи на досить повільно, в мене не було реальної проблеми с. До цих пір ... Недавно я повернув його, щоб отримати синій екран говорить, що мені було від'єднання об'ємом завантаження і видалити все, що я нещодавно встановлені. Він TLE мені знову propbably перезавантаження в безпечному режимі. Ось що я зробив, і я просто отримав синій екран знову. Я пробував її у всіх можливих чином я можу почати моєму ноутбуку, і він просто не підуть повз синій екран, я знаю, whati необхідно видалити, але є все одно останнім GETING синього екрану? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Це схоже на жорсткому диску може бути невдачі, чи існує вільна зв'язок між диском і портом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye або що потрібно переформатувати
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу допомогу. Як я можу про сортування його? або просто отримати на моєму ноутбуці (I Really нахиляє дозволити собі новий) |
|
| |||
| |||
| і 2 ріформата instert XP з диска і провести Shure в BIOSs він встановлений 2 Початок Frome CD просто виконайте інструкції |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є оригінальні установки XP диск, ви могли б спробувати це робити до повного переформатування: