![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Аз съм инсталирате Vista Ultimate 64-битов от XP Pro. Просто, защото ми трябва добра DirectX 10 софтуер и съм сигурен, че това ще помогне. Тук е това, което основно трябва ... AMD 6400 + X2 3.2GHz 4GBs на Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI съвет PCP & P Шумозаглушител 750W PSU 19 "LCD Samsung Widecreen Други проблеми, отколкото е възможно драйвер или софтуер, за съвместимост, ще помогне с игри като Crysis, видео редактиране, такива неща? И ще 4GIGS на RAM бъде достатъчно? Благодаря за гледане ми темата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще бъде по-добре, отколкото с това спецификационен компютър.
| |||
| |||
| О и водач въпроси са доста които не съществуват, така че е добър ход ИМО. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| овен е достатъчно, но ще направя всичко двойно зареждане XP и Vista, защото тя може и ще получите dx10 и tht ще вземе товар на разстояние Ур CPU
| |||
| |||
| Благодарности. Още един въпрос МОЛЯ! Ще инсталира Vista върху XP се отървете от всички софтуер или завинтвам софтуер, които вече имат върху XP? |
|
| |||
| |||
| О ОК .. Аз ще го направя. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз го изпълним добре и бързо на старите P4 3gig и 2GB RAM. А двойната ядрото, 8800, 4GB система е достатъчно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Всички настоящите данни ще бъдат форматирани така резервната нещо важно. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за всички големи информация. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възможно ли е да се премине от Vista Home Ultimate до 7? | Haun | Windows операционни системи | 4 | 19-ти септември 2009 година 19:45 |
| Bioshock катастрофи на 64 битова Vista Ultimate | samkenwick | PC & конзолата Gaming | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 01:44 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Гръмовержец | Windows операционни системи | 5 | 11 Дек 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows операционни системи | 8 | 23rd Oct 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows операционни системи | 2 | 4-ти септември 2007 16:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |