![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Já jsem upgrade na Vista Ultimate 64-bit z XP Pro. Jednoduše proto, že potřebuji dobrý software DirectX 10 a jsem jist, že to pomůže. Zde je to, co jsem se v podstatě ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs z Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640mb ASUS 570 SLI rady PCP & P tlumič 750W PSU 19 "LCD Samsung Widecreen Jiné než řidič možné problémy nebo softwarové kompatibility, bude tato pomoc při hraní her jako je Crysis, střih videa, které jakési věci? A bude 4GIGS RAM je dost? Díky za zobrazování mé vlákno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete mít více než v pořádku, že se spec PC.
| |||
| |||
| Oh, a řidič otázky jsou dost neexistuje tak je to dobrý tah IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ram je dost, ale já bych to duální boot XP a Vista, protože by mohla u dostanou dx10 a THT bude mít volno ur zatížení CPU
| |||
| |||
| Díky. Ještě jedna otázka, PROSÍM! Vista bude po instalaci XP zbavit jakéhokoliv software nebo software mhouřit již mám na XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok .. Budu dělat. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vedu je jemný a rychle se na starou P4 3gig a 2 gb RAM. A duálním jádrem, 8800, 4gb systém je spousta. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Všechny aktuální údaje budou formátována tak zálohování nic důležité. |
|
| |||
| |||
| Díky za všechny VELKÉ informace. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné přejít od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operační systémy Windows | 4 | 19.září 2009 19:45 |
| BioShock pády na 64 bit Vista Ultimate | samkenwick | PC a herní konzole | 0 | 5. červen 2009 01:44 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Hromovládce | Operační systémy Windows | 5 | 11. prosince 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operační systémy Windows | 8 | 23. října 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 2 | 4. Září 2007 16:54 |
| Thread Nástroje | |
| |