![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Έχω την αναβάθμιση σε Vista Ultimate 64-bit από XP Pro. Απλά γιατί πρέπει καλό λογισμικό DirectX 10 και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει. Εδώ είναι που ουσιαστικά έχουν ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs της Kingston HyperX PC2 6400 ΕΒΓΑ 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI συμβούλιο PCP & P ΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ 750W PSU 19 "Samsung LCD Widecreen Εκτός από πιθανές οδηγός ζητήματα συμβατότητας ή λογισμικού, αυτό θα βοηθήσει με παιχνίδια όπως το Crysis, επεξεργασία βίντεο, τέτοια πράγματα; ΚΑΙ θα 4GIGS της μνήμης RAM είναι αρκετά; Ευχαριστούμε για την προβολή μου το νήμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα είναι κάτι περισσότερο από ότι με ΟΚ spec PC.
| |||
| |||
| Ω και ο οδηγός είναι αρκετά θέματα που δεν υπάρχουν κι έτσι είναι μια καλή κίνηση ΙΜΟ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ram είναι αρκετά αλλά θα ήθελα να κάνω μια διπλή μπότα XP και Vista θα ήταν ίσως και επειδή θα έχουν dx10 και tht θα λάβει ένα φορτίο off ur cpu
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. Άλλη μία ερώτηση PLEASE! Θα Vista κατά την εγκατάσταση XP να απαλλαγούμε από κάθε λογισμικό ή βίδα μέχρι λογισμικού έχω ήδη για XP; |
|
| |||
| |||
| Ω ok .. Θα το κάνουμε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
I εκτελέσετε ωραία και γρήγορα σε ένα παλιό P4 3gig και 2GB RAM. Μία διπλού πυρήνα, 8800, 4GB σύστημα είναι άφθονο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όλα τα σημερινά δεδομένα θα είναι διαμορφωμένη έτσι εφεδρική κάτι σημαντικό. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για όλα τα μεγάλα πληροφορίες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν να Μετάβαση από Vista Home σε 7 τελικά; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 19:45 |
| Bioshock συγκρούσεων στους 64 bit Vista Ultimate | samkenwick | PC & Console Gaming | 0 | 5 Ιουν 2009 01:44 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Βροντών | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 11 Δεκ. 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 23 Οκτ 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 4η Sep 2007 16:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |