![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Nadogradnjom na sam Vista Ultimate 64-bit od XP Pro. Jednostavno zato što mi treba dobar DirectX 10 softver i siguran sam da će to pomoći. Evo što sam u osnovi imaju ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs of Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI zajednica PCP & P surdina 750W PSU 19 "LCD Samsung Widecreen Ostala pitanja od mogućih vozač ili softver kompatibilnost, ovo će pomoći pri igranju igara kao što su Crysis, video editing, koja vrsta stvari? 4GIGS i da će biti dovoljno RAM-a? Hvala za čitanje moj thread. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bit ćete više nego u redu s tom spec PC.
| |||
| |||
| O pitanjima i vozač su prilično ne postoji tako da je dobar potez IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ram je dovoljno, ali ja bih napraviti dual boot xp i vista, jer se može dobiti u dx10 i tht će potrajati load off ur CPU
| |||
| |||
| Hvala. Jedan više pitanje molim vas! Hoće Vista instalirate preko XP eliminirati bilo kakav softver ili zašarafiti softver već imam na XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok .. Ja ću to učiniti. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ga fino i brzo na starom P4 3gig i 2GB RAM-a. A dual core, 8800, 4GB sustav je dosta. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Svi trenutni podaci će biti oblikovan tako rezervnu ništa važno. |
|
| |||
| |||
| Hvala za sve važne informacije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| Bioshock crashes na 64 zalogaj Vidik Konačan | samkenwick | PC & konzole Igre | 0 | 5. lipnja 2009 01:44 |
| Windows Vista Ultimate PLS HELP | Gromovnik | Windows Operating Systems | 5 | 11. prosinac 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows Operating Systems | 8 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |