![]() |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() אני משדרג ל Vista Ultimate 64-bit מ XP Pro. פשוט כי אני צריך את DirectX 10 תוכנות טובות ואני בטוח זה יעזור. הנה מה שאני בעצם יש ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs של קינגסטון HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI Board PCP & P משקט 750W PSU 19 "Samsung LCD Widecreen פרט אפשרי הנהג או בעיות תאימות תוכנה, האם זה לעזור עם משחקים כמו Crysis, עריכת וידאו, זה סוג של דברים? ויהיה 4GIGS של RAM יהיה מספיק? תודה על הצפייה שלי הפתיל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה תהיה יותר טוב עם זה spec PC.
| |||
| |||
| אה ואת הנהג בעיות הם די לא מציאותי כך טוב להעביר IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רם הוא מספיק אבל אני יעשה עם אתחול כפול XP and Vista אולי בגלל זה U תקבלו dx10 ו tht יהיה לקחת ממני לטעון ur CPU
| |||
| |||
| תודה. עוד שאלה אחת בבקשה! האם להתקין את Vista דרך XP להיפטר מכל תוכנה או לפשל התוכנה יש לי כבר ב XP? |
|
| |||
| |||
| אה בסדר .. אני אעשה את זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מפעיל את זה בסדר ומהירה על P4 ישן 3gig ו 2GB זיכרון RAM. א DUAL CORE, 8800, 4GB המערכת הרבה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כל הנתונים הנוכחיים יעוצב כך גיבוי משהו חשוב. |
|
| |||
| |||
| Thanks for all the Great נוספים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אפשר ללכת על Vista Home Ultimate 7? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 19 ספטמבר 2009 19:45 |
| Bioshock קריסות ב 64 ביט Vista Ultimate | samkenwick | PC & קונסולת משחקים | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 01:44 |
| Windows Vista Ultimate עזרה PLS | Thunderer | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 11th דצמבר 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 23 אוקטובר 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 4 ספטמבר 2007 16:54 |
| שרשרת כלים | |
| |