![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Esu atnaujintu Vista Ultimate 64-bit nuo XP Pro. Tiesiog todėl, kad man reikia gero DirectX 10 programinės įrangos ir aš tikiu, kad tai padės. Štai ką aš iš esmės jau ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs Kingston HyperX PC2 6.400 EVGA 8800GTS 640MB Asus 570 SLI taryba PCP & P Silencer 750W PSU 19 "Samsung LCD Widecreen Išskyrus galimas vairuotojo klausimų ar programinės įrangos suderinamumo, ar tai padėtų su žaidimų, tokių kaip Crysis, vaizdo redagavimą, kad Daiktai Rūšiuoti? Ir aš 4GIGS RAM būti pakankamai? Ačiū už žiūrėti mano pokalbio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums bus daugiau negu Gerai, kad su spec kompiuterio.
| |||
| |||
| O ir vairuotojas klausimai yra gana ne išvis, todėl tai yra gera perkelti TJO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ram yra pakankamai, bet noriu daryti dvigubą paleidimo XP ir Vista, nes ji gali u will get DX10 ir THT bus apkrovos išjungimo UR CPU
| |||
| |||
| Ačiū. Dar vienas klausimas, PLEASE! Bus įdiegti Vista XP atsikratyti bet kokios programinės įrangos ar susukti programinės įrangos Aš jau turiu ant XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok .. I will do that. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš jį gerai ir greitai ant senojo P4 3gig ir 2GB RAM. Dual Core, 8800, 4GB sistema yra daug. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Visi dabartiniai duomenys bus suformatuotas taip, atsarginės kas svarbu. |
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems DIDŽIOSIOS informacija. |