![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Es esmu jaunināšanu uz Vista Ultimate 64-bit no XP Pro. Vienkārši tāpēc, ka man vajag labu DirectX 10 programmatūru, un es esmu pārliecināts, ka tas palīdzēs. Te ir tas, ko es būtībā ir ... AMD X2 3.2GHz 6.400 + 4GBs ar Kingston HyperX PC2 6.400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI Board PCP & P Silencer 750W PSU 19 "Samsung LCD Widecreen Nav iespējams vadītāja jautājumiem, vai programmatūras saderību, vai tiks palīdzēt ar spēlēm, piemēram, Crysis, video editing, ka sort of stuff? Un būs 4GIGS RAM pietiek? Paldies par tām nevarētu skatīt manu pavedienu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums būs vairāk nekā OK ar šo spec PC.
| |||
| |||
| Ak, un vadītāja jautājumi ir diezgan valstī nav tā, tas ir labs pārvietoties IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ram ir pietiekami, bet es to dual boot XP un Vista tas varētu būt tāpēc, ka u saņems DX10 un THT prasīs atslogo ur cpu
| |||
| |||
| Pateicība. Vēl viens jautājums LŪDZU! Vai instal Vista nekā XP atbrīvoties no visa programmatūra vai skrūvju izveidota programma, kas man jau ir uz XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok .. Es do that. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Man palaist to naudas sodu un ātri uz veco P4 3gig un 2GB RAM. Dual Core, 8800, 4gb sistēma ir daudz. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Visi pašreizējie dati tiks formatētas tik backup kaut kas svarīgs. |
|
| |||
| |||
| Paldies visiem GREAT informāciju. |