![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Jestem uaktualnienia do Vista Ultimate 64-bit z XP Pro. Po prostu dlatego, że potrzeba dobrego oprogramowania DirectX 10 i jestem pewien to pomoże. Oto co mam w zasadzie mają ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs z Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI Zarządu PCP & P Silencer 750W PSU 19 "LCD Samsung Widecreen Inny niż ewentualne problemy sterownik lub program zgodności, będzie to pomoc z gier takich jak Crysis, video editing, tego typu rzeczy? I będzie 4GIGS RAM wystarczy? Dziękujemy za oglądanie moich wątku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będziesz bardziej niż OK, z tym spec komputera.
| |||
| |||
| No i kierowcy są kwestie całkiem nie istnieje dlatego warto przenieść IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM wystarczy, ale chciałbym zrobić podwójnego rozruchu XP i Vista, ponieważ może to i będzie dx10 i tht podejmie off ur obciążenie procesora
| |||
| |||
| Dzięki. Jeszcze jedno pytanie PLEASE! Czy instalowanie Vista na XP pozbyć jakiegokolwiek oprogramowania lub śruby do oprogramowania Mam już na XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok. .. I będzie to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Uruchomić go dobrze i szybko na starym P4 3gig i 2GB pamięci RAM. A dual core, 8800, 4GB system jest mnóstwo. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Wszystkie dane będą formatowane tak zapasowej wszystko ważne. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za wszystkie wspaniałe informacje. |
![]() |
|
| Zakładki |