![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Sunt upgrade la Vista Ultimate 64-bit de la XP Pro. Pur şi simplu pentru că am nevoie de bine software-ul DirectX 10 şi eu sunt sigur că acest lucru va ajuta. Aici este ceea ce am avea, practic ... AMD X2 3.2GHz 6400 + 4GBs de Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI Board PCP & P amortizor 750W PSU 19 "LCD Samsung Widecreen Alte mult posibil şofer sau probleme de compatibilitate software, va ajuta cu acest joc jocuri, cum ar fi Crysis, editare video, ca un fel de chestii? 4GIGS şi va fi destul de RAM? Vă mulţumim pentru vizualizare şirul meu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vei fi mai mult decât OK cu faptul că spec. PC.
| |||
| |||
| Oh şofer şi problemele sunt destul de non existent astfel că este un bun muta OMI. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM este de ajuns, dar i-ar face un dual boot XP şi Vista, deoarece s-ar putea u va primi dx10 şi tht va avea o sarcină off ur cpu
| |||
| |||
| Mulţumesc. Încă o întrebare vă rog! Va instala Vista peste XP scăpa de orice software sau bară de software am deja pe XP? |
|
| |||
| |||
| Oh ok .. Eu voi face asta. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Eu conduc aceasta bine şi rapid de pe un vechi P4 3gig şi 2 GB de RAM. A dual core, 8800, 4GB de sistem este o mulţime. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Toate datele curente vor fi formatate astfel de rezervă nimic important. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru toate MARII informaţii. |