![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Надоградњом на сам Виста Ултимате 64-бит од КСП Про. Једноставно зато што ми треба добар ДирецтКс 10 софтвер и сигуран сам да ће то помоћи. Ево што сам у основи имају ... АМД Кс2 3.2ГХз 6400 + 4ГБс оф Кингстон ХыперКс ПЦ2 6400 ЕВГА 8800ГТС 640МБ Асус 570 сли заједница ПЦП & П сурдина 750У псу 19 "ЛЦД Самсунг Уидецреен Остала питања од могућих возач или софтвер компатибилност, ово ће помоћи при игрању игара као што су Црысис, видео едитинг, која врста ствари? 4ГИГС и да ће бити довољно РАМ-а? Хвала за читање мој тхреад. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бит ћете више него у реду са том спец ПЦ.
| |||
| |||
| О питањима и возач су прилично не постоји тако да је добар потез ИМО. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| рам је довољно, али ја бих да направим дуал боот ксп и виста, јер се може добити у дкс10 и тхт ће потрајати лоад офф ур ЦПУ
| |||
| |||
| Хвала. Један више питање молим вас! Хоће Виста инсталирате преко КСП елиминисати било какав софтвер или зашарафити софтвер већ имам на КСП? |
|
| |||
| |||
| Ох ок .. Ја ћу то учинити. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја га фино и брзо на старом П4 3гиг и 2ГБ РАМ-а. А дуал цоре, 8800, 4ГБ систем је доста. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сви тренутни подаци ће бити обликован тако резервну ништа важно. |
|
| |||
| |||
| Хвала за све важне информације. |