![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() Я оновлення до Vista Ultimate 64-біт від XP Pro. Просто тому, що мені потрібна хороша програма DirectX 10, і я впевнений, що це допоможе. От що я в основному мають ... AMD X2 3,2 ГГц 6400 + 4GBs від Kingston HyperX PC2 6400 EVGA 8800GTS 640MB ASUS 570 SLI рада PCP & P 750W блок живлення Silencer 19 "LCD Samsung Widecreen За винятком можливих проблем драйверів або програмного забезпечення сумісності, це допоможе з відтворенням таких іграх, як Crysis, редагування відео, такого роду речі? І буде 4GIGS оперативної пам'яті буде достатньо? Дякую за перегляд мого потоку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви будете більш, ніж з ОК, що специфікація ПК.
| |||
| |||
| Та й водій питання досить неіснуючої так що це хороший ІМО рухатися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| оперативної пам'яті достатньо, але я хотів би зробити подвійну завантаження XP і Vista, оскільки він може отримати у DX10 і ТНТ відбудеться розвантажує процесор Ур
| |||
| |||
| Спасибо. Ще один питання: БУДЬ ЛАСКА! Чи буде установка Vista в порівнянні з ХР позбутися від будь-якого програмного забезпечення або зіпсувати програмне забезпечення у мене вже є на XP? |
|
| |||
| |||
| Oh OK .. Я зроблю це. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я запускаю його штрафом і швидко на старому P4 3gig і 2 Гб ОЗУ. Dual Core, 8800, 4gb системі достатньо. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Всі існуючі дані будуть відформатовані таким резервного нічого важливого. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за все більшу інформацію. |