μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αναβάθμιση σε Vista από XP - Πλήρης ή Upgrade CD Needed

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24ης Μαΐου 2009, 15:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αναβάθμιση σε Vista από XP - Πλήρης ή Upgrade CD Needed

My Vaio XP που μου είχε προβλήματα πρόσφατα γι 'αυτό προσπαθήσαμε να τρέχει σύστημα ανάκτησης, ώστε να ξεκινά από το μηδέν. Λοιπόν κάτι ήταν λάθος με την ανάκτηση και την ανάκτηση CDs απέτυχε και τώρα XP δεν θα τρέχουν ακόμη. Τώρα θέλω να αγοράσω Vista και μην ανησυχείς για XP πια. Θα πρέπει να αγοράσει το δίσκο ή την αναβάθμιση των άλλων λιανικής ένα;
Old 24ης Μαΐου 2009, 17:01
Συντονιστής Ομάδας

Default Αναβάθμιση σε Vista από XP - Πλήρης ή Upgrade CD Needed

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει Vista, χρησιμοποιώντας το Windows Vista Upgrade Advisor.

Στη συνέχεια, θα συμβούλευα να αγοράσουν την επίσημη έκδοση. Είναι καλύτερο να έχουμε μια πλήρη έκδοση σε δίσκο και όχι μόνο την αναβάθμιση, η οποία είναι παρόμοια με την ανάκαμψη δίσκο. Δεν έχει την καλύτερη επιλογή που έχετε ήδη μάθει ...

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται Isaac appiah Γενική Συζήτηση Hardware 2 10 Ιουν 2009 14:24
Ανάγκη Abort Vista πλήρη ανάκτηση ninian0 Λειτουργικά συστήματα Windows 23 23 Απρ 2009 03:45
Προτεραιότητα για την αναβάθμιση μου PSU. Είναι αυτό που πρέπει να γίνουν; AMD4LIFE Θήκες & Τροφοδοτικά 10 30 Δεκ. 2007 22:55
Θέλω να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή μου, χρειάζεται βοήθεια παρακαλώ. allsopp2k7 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 10 28 Δεκ. 2007 09:02
Αναβάθμιση χρειάζεται. Mykanoble Γενική Συζήτηση Hardware 1 27 Δεκ. 2007 03:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.