![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| My Vaio XP που μου είχε προβλήματα πρόσφατα γι 'αυτό προσπαθήσαμε να τρέχει σύστημα ανάκτησης, ώστε να ξεκινά από το μηδέν. Λοιπόν κάτι ήταν λάθος με την ανάκτηση και την ανάκτηση CDs απέτυχε και τώρα XP δεν θα τρέχουν ακόμη. Τώρα θέλω να αγοράσω Vista και μην ανησυχείς για XP πια. Θα πρέπει να αγοράσει το δίσκο ή την αναβάθμιση των άλλων λιανικής ένα; |
|
| |||
| |||
| Πρώτα βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει Vista, χρησιμοποιώντας το Windows Vista Upgrade Advisor. Στη συνέχεια, θα συμβούλευα να αγοράσουν την επίσημη έκδοση. Είναι καλύτερο να έχουμε μια πλήρη έκδοση σε δίσκο και όχι μόνο την αναβάθμιση, η οποία είναι παρόμοια με την ανάκαμψη δίσκο. Δεν έχει την καλύτερη επιλογή που έχετε ήδη μάθει ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται | Isaac appiah | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 10 Ιουν 2009 14:24 |
| Ανάγκη Abort Vista πλήρη ανάκτηση | ninian0 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 23 | 23 Απρ 2009 03:45 |
| Προτεραιότητα για την αναβάθμιση μου PSU. Είναι αυτό που πρέπει να γίνουν; | AMD4LIFE | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 30 Δεκ. 2007 22:55 |
| Θέλω να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή μου, χρειάζεται βοήθεια παρακαλώ. | allsopp2k7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 28 Δεκ. 2007 09:02 |
| Αναβάθμιση χρειάζεται. | Mykanoble | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 27 Δεκ. 2007 03:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |