![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj Vaio XP bio davanje mene probleme u posljednje vrijeme pa sam pokušao to trčanje sistem za oporavak da biste započeli od nule. Pa nešto nije u redu sa oporavak i ponovno dobivanje CD-a nije uspio i sada XP neće ni pokrenuti. Sada želim kupiti Vista i XP ne brinite više. Trebam li kupiti nadogradnju diska ili druge maloprodajne jedan? |
|
| |||
| |||
| Najprije provjerite je li vaše računalo može trčanje Vidik koristeći Windows Vista Upgrade Advisor. Onda bih savjetovati da kupi retail verziju. Bolje je imati punu verziju na disk nego samo upgrade, koji je sličan sa recovery disk. Nije najbolja opcija kao što ste već naučili ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upgrade potreban savjet | Izak appiah | General Hardware Chat | 2 | 10. lipnja 2009 14:24 |
| Trebate Odustani Vista Cijeli oporavak | ninian0 | Windows Operating Systems | 23 | 23. travanj 2009 03:45 |
| Nadogradnjom moja razmišljanja o PSU. Je li to potrebno? | AMD4LIFE | Cases & Power Supplies | 10 | 30. prosinac 2007 22:55 |
| Želim nadograditi moje računalo, molim pomoć potrebna. | allsopp2k7 | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 28. prosinac 2007 09:02 |
| Upgrade potrebne. | Mykanoble | General Hardware Chat | 1 | 27. prosinac 2007 03:52 |
| Thread Tools | |
| |