kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Frissítés Vista XP - Teljes vagy Upgrade CD Needed

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2009, 15:35
Új tag Csoport

Default Frissítés Vista XP - Teljes vagy Upgrade CD Needed

Saját Vaio XP volt nekem problémát nemrég úgy akartam futni rendszer helyreállítási kezdeni a semmiből. Nos valami nem stimmel a helyreállítási CD-k és a hasznosítás nem XP és most nem is fut. Most szeretnék vásárolni Vista, és nem aggódni XP anymore. Ha tudom megvenni az Upgrade lemezt vagy egyéb lakossági egy?
Old Május 24 2009, 17:01
Moderátor Csoport

Default Frissítés Vista XP - Teljes vagy Upgrade CD Needed

Ellenőrizze, hogy a számítógép képes futtatni Vista segítségével A Windows Vista Upgrade Advisor.

Akkor azt javasolják, hogy érdemes megvenni a kiskereskedelmi verzió. Még mindig jobb, hogy a teljes verzió a lemezen nem csak a frissítést, amely hasonló egy helyreállítási lemez. Nem a legjobb megoldás, ha már megtanulta ...

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Upgrade tanácsot kell isaac appiah Általános fémáru Chat 2 10. június 2009 14:24
Need to Abort Vista teljes körű beszedése ninian0 A Windows operációs rendszerek 23 23. április 2009 03:45
Thinking About My PSU korszerűsítése. Ez szükséges? AMD4LIFE Cases & Power Supplies 10 30. december 2007 22:55
Azt akarom, hogy frissítse a számítógépet, segítséget kell kérem. allsopp2k7 Processzorok, alaplapok és RAM 10 28. december 2007 09:02
Upgrade szükség. Mykanoble Általános fémáru Chat 1 27. december 2007 03:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.