![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Vaio XP volt nekem problémát nemrég úgy akartam futni rendszer helyreállítási kezdeni a semmiből. Nos valami nem stimmel a helyreállítási CD-k és a hasznosítás nem XP és most nem is fut. Most szeretnék vásárolni Vista, és nem aggódni XP anymore. Ha tudom megvenni az Upgrade lemezt vagy egyéb lakossági egy? |
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze, hogy a számítógép képes futtatni Vista segítségével A Windows Vista Upgrade Advisor. Akkor azt javasolják, hogy érdemes megvenni a kiskereskedelmi verzió. Még mindig jobb, hogy a teljes verzió a lemezen nem csak a frissítést, amely hasonló egy helyreállítási lemez. Nem a legjobb megoldás, ha már megtanulta ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Upgrade tanácsot kell | isaac appiah | Általános fémáru Chat | 2 | 10. június 2009 14:24 |
| Need to Abort Vista teljes körű beszedése | ninian0 | A Windows operációs rendszerek | 23 | 23. április 2009 03:45 |
| Thinking About My PSU korszerűsítése. Ez szükséges? | AMD4LIFE | Cases & Power Supplies | 10 | 30. december 2007 22:55 |
| Azt akarom, hogy frissítse a számítógépet, segítséget kell kérem. | allsopp2k7 | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 28. december 2007 09:02 |
| Upgrade szükség. | Mykanoble | Általános fémáru Chat | 1 | 27. december 2007 03:52 |
| Téma eszközök | |
| |