פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

שדרוג ל Vista מ XP - שדרוג מלא או תקליטור Needed

Reply

שרשרת כלים
Old 24 במאי 2009, 15:35
קבוצת חברות חדשות

Default שדרוג ל Vista מ XP - שדרוג מלא או תקליטור Needed

Vaio XP שלי היה נותן לי בעיות לאחרונה אז ניסיתי להפעיל את שחזור המערכת כדי להתחיל מהתחלה. ובכן היה משהו לא בסדר עם לשחזור תקליטורים ו השחזור נכשלה וכעת גם XP לא לרוץ. עכשיו אני רוצה לקנות Vista ו XP לא לדאוג יותר. אני צריך לקנות את הדיסק או שדרג את קמעונאית אחד אחר?
Old 24 במאי 2009, 17:01
מנהל קבוצת

Default שדרוג ל Vista מ XP - שדרוג מלא או תקליטור Needed

ראשית ודא כי המחשב שלך יכול להריץ את Vista באמצעות Windows Vista Upgrade Advisor.

אחר כך הייתי מייעץ לקנות את הגרסה הקמעונאית. יותר טוב להיות הגירסה המלאה על דיסק ולא רק את השדרוג, אשר דומה נתקל לשחזור דיסק. לא האפשרות הטובה ביותר, כפי שכבר נודע ...

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שדרג ייעוץ הצורך Isaac appiah כללי חומרה צ 'אט 2 -10 יוני 2009 14:24
צריך פרטים בטל Vista Recovery ninian0 מערכות ההפעלה Windows 23 23 אפריל 2009 03:45
חושבים על שדרוג PSU שלי. האם זה צורך? AMD4LIFE מקרים & ספקי כוח 10 30 דצמבר 2007 22:55
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בבקשה לסייע הצורך. allsopp2k7 CPUs, Motherboards & RAM 10 -28 דצמבר 2007 09:02
שדרג הצורך. Mykanoble כללי חומרה צ 'אט 1 -27 דצמבר 2007 03:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.