mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Upgrading to Vista XP - Pilnas ar Upgrade CD Needed

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 15:35
Naujas Narys

Mano vaio XP buvo duoti man problemų neseniai, todėl bandžiau paleisti sistemos atkūrimo pradėti nuo nulio. Na kažkas buvo negerai su atkūrimo CD ir utilizavimo nepavyko, ir dabar XP net paleisti. Dabar noriu pirkti Vista ir nėra jaudintis XP nebetinka. Turėčiau pirkti Atnaujinti diske ar kitų mažmeninių viena?
Old Gegužė 24, 2009, 17:01
Moderatorius Grupė

Pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų kompiuteris gali veikti Vista naudodami Windows Vista Upgrade Advisor.

Tada aš patarčiau įsigyti komercinę versiją. Tai geriau turėti pilną versiją diske, o ne tik atnaujinti, kuris yra panašus į atsižvelgdamas atkūrimo diską. Ne geriausias variantas, nes jūs jau išmoko ...

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.