менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Оновлення для Vista від XP - Повний або оновлення CD Необхідні

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травні 2009, 15:35
Нові члени групи

Моя Vaio XP давав мені проблеми недавно, тому я спробував запустити відновлення системи, щоб почати з нуля. Ну щось сталося з відновленням компакт-дисків та відновлення не вдалося, і тепер XP не буде працювати навіть. Тепер я хочу купити Vista і не турбуватися про XP більше. Чи повинен я купити оновлення диска або інших роздрібних один?
Old 24 травня 2009, 17:01
Модератор групи

Перший Переконайтеся, що комп'ютер може працювати Vista за допомогою Windows Vista Upgrade Advisor.

Тоді я б порадив купити роздрібну версію. Краще мати повну версію на диску, а не тільки в оновленні, яке аналогічно з диску відновлення. Не найкращий варіант, як ви вже знаєте ...

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.